sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Heippa

Puolisen vuotta kerkesin Suomessa olla, ikävöidä jotain puuttuvaa ja turhaantua, kun jokin pääni sisällä vain sanoi, että tämä ei ole oikea paikka. Tai sitten se oli vain se paljon puhuttu sydän, jota piti lähteä seuraamaan. Niinpä päädyin jättämään muutoinkin paluuni jälkeen kehnosti menneen lukiotien ja lähtemään uusiin haasteisiin. Voi kuulostaa uhkarohkealta. Tyhmältä. Hullulta. Minusta vain oikealta. Joten taas lähden vanhempien vastusteluista huolimatta. Tällä kertaan au pairiksi Englantiin. Tänä aamuna istun taas koneeseen yhdeksän kuukautta Utahista paluun jälkeen. Tällä kertaa paluulippua ei ole. Ei edes suunnilleen päivämäärää mietittynä. Ei minkäänlaista aikarajaa. Mukana matkalaukku ja innostunut, mutta nöyrä asenne. Tällä kertaa en lähde niin naiivina. Tällä kertaa olen itsevarmempi.
Blogin perustin muutamien toiveiden ja oman fiiliksen takia. Onhan se hyvä tapa pitää muut mukana matkassa ja itsellekin blogi osoittautui jo Jenkkilässä henkireiäksi tällaiselle wannabe-kirjailijalle. Luvassa rehellistä tekstiä tuntemuksista ja pohdintaa elämästä Brittilässä Ipswichissä ja myöhemmin kenties muista seikkailuistani. Haaveita on, mutta suunnitelmia ei.

Gotta go with the flow.

6 kommenttia:

 1. Pakko tulla kommentoimaa miten ihailen siuta ja siun päätöksiäs! Seurasin siun vaihtovuottas viimevuoden ajan, mutten tainnu ikinä uskaltaa kommentoida mitään, mutta nyt kun ite oon täällä jenkeissä vuottani viettämässä pitää sanoa että sain kyllä blogistas ihan hirveesti irti viime vuonna! Sen takia oon ihan innoissani päästessäni seuraamaan tätäkin seikkailuas! Ja ihailen tosiaan päätöstäs tosi paljon, ja vaikka toivonki ettei itelleni käy samalla tavalla ettei elämä tai lukio tunnukaan enää vaihdon jälkeen sujuvan Suomessa, aattelen jo tässä vaiheessakin ymmärtäväni päätöstäs!
  Tosi hyvää matkaa, jään innolla seuraamaan kuulumisias! :)

  www.exchangeyearamerica.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta Pekkala: Kiitos aivan ihanasta kommentista sulle!! Ihan mahtavaa kuulla että oot saanut blogista jotain irti, et oikeest usko kuinka hienolta tuntuu kuulla toi :) Totta kai on kaiketi yleisesti ajateltuna järkevää käydä koulut loppuun, mut joskus on vaan kulettava jotain toista tietä. Upeeta vaihtovuoden loppusuoraa sulle! Ja tsemppiä kotiinpaluuseen Lotta!

   Poista
 2. Oot kyllä ihan tosi rohkee ja en voi muuta ku ihailla! Ihanaa ja jännää taas jäädä seurailemaan sun matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Hanna! :) Mustakin tää on niin ihanaa ja jännää :p

   Poista
 3. Tervetuloa! Täällä toinen Englannissa asuva au pair, itse asun vielä kevääseen asti Huntingdonissa jonka jälkeen lähden opiskelemaan Nottinghamiin. Osut just nättien kelien alkuun, kohta alkaa kukatkin taas kukkia. Pidä hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Näin ekan viikon jälkeen sanon että tosi hyvältä näyttää ja vaikuttaa täällä :) Ihanat kelit ollut kyllä nyt ja mua ei kyllä haittaa aikaisempi kevät yhtään :D Nauti viimeisistä kuukausista aupairina olosta ja mahtavaa opiskelua Nottinghamiin!

   Poista